HAKKIMIZDA

Şirketimiz Nisan 2023 yılında Mehmet Adil BARAN tarafından kurulmuştur. Mehmet Adil BARAN sırasıyla Kocaeli Üniversitesi Kontrol Sistemleri Teknoloji ve Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği eğitimi tamamlamıştır. 2000 yılında başladığı çalışma hayatına “Teknisyen” olarak çalışmaya başlamış, aynı zamanda aralıksız olarak eğitim hayatına devam ederek üniversite eğitimlerini tamamlamıştır. Bu süreç içerisinde birçok güzide firmada farklı görevlerde yer almış, son olarak “Proje Müdürü” pozisyonunda çalışmıştır. 20 yılı aşkın süredir çalışma hayatından kazandığı tecrübeleri, kendi değer yargıları ışığında “Yaptığımız işi biliyoruz ve hizmetimizle fark yaratıyoruz.!!!” Sloganı ile “insani ve etik değerleri ön planda tutan, sadece “Müşteri Memnuniyetini” değil “Çalışan Memnuniyetini” ön planda tutmayı prensip olarak benimsemiştir. Vereceği tüm hizmetlerde güncel teknolojiye, etik değerlere uygun, doğru ve dürüst hizmeti vermeyi amaç edinmiştir.

VİZYON

Hizmet verilen tüm sektörlerde güncel mühendislik ve toplum ilkelerine uygun olarak karşılaşılan sorunların doğru analizini yapmak, doğru planlama ve uygun çözüm yöntemi ile sürekli olarak %100 Müşteri Memnuniyeti ve Çalışan Memnuniyetini hedef olarak belirlemiştir. İlerleyen süreçte elde edilen deneyim ve kazanımlar ile ülke ekonomisine katma değer sağlayacak projelere imza atarak genç, etik kurallara duyarlı ve geleceğe yön verecek deneyimli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflemiştir.

MİSYON

“Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri” alanlarında doğru ve dürüst hizmet sunmak, Endüstriyel Tesislerde devam eden, başlayacak veya planlanan tüm bakım, proje ve yatırımların doğru olarak yönetilesi, planlanması, yönetilmesi sağlayarak hizmet verdiği kurumlara doğru ve dürüst hizmet vermeyi taahhüt etmektedir.